lördag 26 maj 2012

Abborre med ny metod

Hallå! Nu är sommaren här och det underbara abborrfisket är här. Detta har vi längtat efter riktigt mycket. Förra året så började vi fiska med dropshot som jag tror dom flesta som läser bloggen vet vad det är. Men vi vill utveckla,prova,känna,klämma på nya saker och ta till oss det som vi tycker är bäst och presentera för er. Dropshot fungerar alltid och är väldigt bra i alla situationer. Man tar allt från minsta borren på 10cm, till bjässar! Men idag så tänkte jag prova något annat, något som heter Viblure. Det är precis som det låter, ett bete som skakar som bara den genom att bara veva hem det. Idag så var det med effektivt än dropshot även om båda funkade väldigt bra. Flest fiskar och störst fiskar tog viblure. Just detta bete kommer från FKP gear som skickat ut några beten för att få dom provade.
Störst fisk idag runt kilot. Över 30 fiskar totalt på 2 timmar. Kameramannen är väldigt ovan därför blir inte bilden bättre än såhär.

Här kommer ett filmklipp på hur betet fungerar.

Största fisken idag

Största fisk från fiskepass i veckan

Ut och fiska med er nu och se till att inte åka ut och fiska utan MÅNGA sänken och Jiggar. Jag tycker även ni ska prova vibblures. Funkar kalas till era vanliga spin/dropshot spön!

Borré!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar