måndag 17 oktober 2011

Flugbindning

Jag och Erik var på kusten i söndags och vadade omkring. Riktigt dåligt fiske. Stekande sol gjorde gäddorna skygga. 1 upp och 1 tapp för mig. På hemvägen så provade vi vada ut i Hammarsjön. Tro det eller ej men det gick! På andra kastet drar Erik en RIKTIG tjockis gädda på ca 2kg. Hade samma form som en amerikansk fotboll.

Fick en kick när läste Eriks inlägg om hans flugbindning så jag åkte till Fiskeknuten idag och plocka på mig lite godis! Resultatet ser du nedan.

Lördag & Söndag kommer att spenderas på kusten tillsammans med Kalle! Fluga och Jerk kommer att tillämpas, så vi hoppas på att dom stora flickorna börjar närma sig grundare vatten nu!

Flugan Frenchi
Flugan Danny



Flugan Borren

1 kommentar:

  1. Hej !

    Detta är nu såpass graverande och allvarligt att många fler torde uppmärksamma nu vad som sker i det fördolda och varför fisken flyr kusterna.
    Svaret hittar ni på denna bloggsida, OBS ! INGA myndigheter eller media kommer att vidgå att detta sker, då det är ett hemligt militärt projekt, utan det är upp till folket att själva bilda en opinion runt vansinnet och kräva ett omgående stopp.

    http://chemtrails-sverige.blogspot.se/

    samt även

    http://chemtrails-sverige.com

    SvaraRadera